G-Clef széria

 

 

        A Pioneer PD-D6-J SACD/CD lejátszó valósághű hangját nemcsak a gyártóval már régóta együttműködő AIR-Studio beállítási szabványainak köszönheti. A lejátszó tápellátásáról egy gyorsreagálású tápegység gondoskodik, és olyan CD lemezolvasó meghajtót építenek bele, mely a Pioneer professzionális stúdió-berendezéseiben használatos. A csatornánként szeparált 192 kHz/24-bites felbontású Burr Brown D/A konverterek természetes, mindenféle elszíneződéstől mentes hangot biztosítanak. A „Hi-Bit Legato Link PRO” a CD-kről származó hangmintákat megnégyszerezi, miáltal a zajkomponensek a hallható tartományon kívülre kerülnek. A PD-D6-J nemcsak CD és kétcsatornás SACD lejátszásra képes, de elboldogul az írt CD-R, CD-RW lemezekkel, és a rajtuk lévő MP3 és WMA hangfájlokkal is. Az analóg RCA kimenet mellet optikai és koaxiális digitális kimenetei is vannak, távirányítójának program funkciója kényelmes kezelést tesz lehetővé.

        

    A Pioneer A-A6-J integrált elő- és végerősítő 2x60W (20Hz-20kHz, 4Ω) teljesítményt szolgáltat. A bal- és jobbcsatornák elektronikus moduljainak teljesen különálló, szimmetrikus, kettős monó felépítése optimális csatornaszétválasztást eredményez. Az MM lemezjátszó bemenet mellett négy további analóg bemenete, egy felvételi és egy fejhallgató kimenete van az erősítőnek, melyek mindegyike aranyozott. Az analóg lineáris áramkörök széles frekvenciatartományúak, a végfokozatok A/B osztályúak, a tápegység szintén gyors felfutású.   

    A Pioneer A-A9-J erősítő rendelkezik mindazokkal a funkciókkal és csatlakozókkal amivel az a A6, de kimeneti teljesítménye 2x70W (20Hz-20kHz, 4Ω). Az A-A9-J-n egy USB (B type) csatlakozó is található, melyen keresztül közvetlenül PC-ről játszhatóak le

    a zenék, a „Sound-Retriever” funkció pedig a tömörített audioformátumok hangját javítja fel közel CD minőségre. További műszaki tulajdonságai közé tartozik, a két független tápegységben alkalmazott egy-egy toroid transzformátor, a motoros hangerőszabályzó,

    és az optimális stabilitást biztosító merev alapvázra épülő ház. Az A-A9-J-nek előerősítő kimenete is van, és a lemezjátszó bemenet MM/MC hangszedőhöz egyaránt megfelel, a hangsugárzók csatlakozói is aranyozottak.